Priser & prisliste

Elektriker priser

Hvad koster en elektriker?

Prisen for en elektriker er naturligvis rigtig svært at definere. Prisen vil stort set altid afhænge af kundens specifikke krav & ønsker og dermed også opgavens størrelse.

Hos Delta Electric arbejder vi efter timeløn, prisoverslag eller tilbud. Det er helt op til kunden selv at vælge, hvordan deres opgave skal udføreres. Som udgangspunkt udføres arbejdet i almindelig timeløn.

Hos Delta Electric ønsker vi altid at være 100% transparente over for vores kunder. Det betyder naturligvis at vi ikke har nogen skjulte gebyrer, tillæg eller komplicerede/forvirrende beregninger. Vi har derudover udarbejdet en elektriker prisliste, som kan findes i bunden af denne side. Vores priser er altid yderst konkurrencedygtige og vores tilbud er typisk lavere end vores konkurrenter. Har du spørgsmål til vores priser, tilbud eller noget andet? Så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad koster en elektriker i timen?

Vores pris bliver som nævnt, typisk udregnet efter almindelig timeløn. Vi modtager derfor ofte det spørgsmål – hvad koster en elektriker i timen. Dette vil vi naturligvis gerne svare på.

Timepris for autoriseret elektriker:
Timeprisen for en autoriseret elektriker er 632,- DKK inkl. Moms.

Timepris for elektrikerlærling:
Timeprisen for en elektrikerlærling er 313,- DKK inkl. Moms. (Lærlinge koster naturligvis kun noget hvis de udfører et stykke arbejde, og ikke noget når de “ser på”)

Elektriker prisliste