Kort om os

Delta Electric

Vi kører på hele Sjælland

Et erfarent og anerkendt elektrikerfirma på vestsjælland

Delta Electric er et erfarent og anerkendt elektrikerfirma i Vestsjælland med base i Holbæk. Delta Electric har eksisteret siden 2008 og har derfor en masse års erfaring fra branchen. Vi udfører opgaver for både private og erhverv og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vi står derudover altid til rådighed for en uforpligtende samtale/rådgivning, så du er sikret et godt tilbud, som kommer hele vejen rundt.

 

Delta Electric er uddannet med Tekniqs udmærkelse, og er tilmed tildelt ”Installatørprisen 2019”, som anderkender vores faglige kompetencer og faglighed i feltet. Alt arbejde udført af Delta Electric er i den forbindelse omfattet af Tekniqs garantiordning, som er din personlige sikkerhed for et resultat, der lever op til danske normer inden for installation og elektriker ydelser. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan udføre for dig.

HUSK: Vi er tilgængelige hele døgnet

Står du og har behov for en elektriker akut? Ved akutte tilfælde, tilbyder vi at stå klar til at varetage din opgave. Hvad end du har behov for en telefonisk samtale eller en professionel til et fysisk indgreb, står vi klar!

Installatørprisen 2019

Installatørprisen 2019 anderkender vores kompetencer, og understreger vores høje faglighed i kombination af god service. Det er vi stolte af. Vi er altid opdateret på de nyeste regelsæt efter danske standarder: DS60364-1.

Elektriker på hele Sjælland

Delta Electric har som nævnt base i Holbæk. Basen i Holbæk har givet os de bedste forudsætninger for at kunne dække hele Sjælland. Vores beliggenhed står derudover i perfekt forbindelse med vores klare vision, som indebærer at være Sjællands bedste og mest foretrukne elektriker og el-installatør.

Så lige meget om du ønsker en autoriseret elektriker i Holbæk, Odsherred eller København, er vi klar med et tilbud til dig. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og lad os i fællesskab finde frem til en løsning, der lever op til dine krav og ønsker. 

5 gode grunde til at vælge Delta Electric

1.

Anerkendt elektrikerfirma

Vi er i 2019 blevet tildelt Installatørprisen, som anerkender vores høje faglige kompetencer og generelle faglighed i feltet

2.

Vi elsker vores arbejde

Vi nyder at gå på arbejde hver dag, og hjælpe vores kunder. Vi elsker udviklingen i branchen og vi er derfor altid opdaterede.

3.

Garanti for høj kvalitet

Vi garanterer altid for, at alle opgaver udføres i den højeste kvalitet. Vi er derudover en del af Tekniqs garantiordning, som er din personlige sikkerhed for et resultat, der lever op til danske normer inden for installation og elektriker ydelser.

4.

Vi udfører altid opgaven til den aftalte pris

Hos Delta Electric kan du altid være sikker på, at den aftalte pris matcher prisen efter afsluttet arbejde. Hos os finder du ingen skjulte gebyrer.

5.

Vi rydder altid op efter os selv

Ja, du læste rigtigt – vi rydder altid op efter os selv. Vi sætter en dyd i at forlade vores kunder med et rent og nydeligt hjem.

Elektrikerydelser – hvad tilbyder vi?

Hos Delta Electric tilbyder vi alle former for elinstallationer og andet elektriker-arbejde. Alle opgaver udføres med fokus på høj kvalitet, og vi forlader ikke opgaven, før at kunden er 100% tilfreds. Det er nemlig vores garanti for glade kunder. Lige meget om det er elinstallationer, el-eftersyn, eller noget helt tredje, så har vi tilbuddet til dig. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om dine ønsker.

Klik herunder, hvis du ønsker at læse mere om vores forskellige ydelser.

bolt icon

Installation & montering

Vi varetager enhver installation og montering uanset størrelse og omfang. Store som små opgaver mestres.

bolt icon

Reparation & renovering

Vi reparerer og renoverer efter dine behov. Vi tilbyder at optimere din bolig efter værdibesparende tiltag.

bolt icon

Service

Vi rådgiver uforpligtende ud fra vores erfaring og kendskab til hele feltet. Få et godt tilbud allerede i dag.

Referencer