Kort om os

Delta Electric

Vi kører på hele Sjælland

Et erfarent og anerkendt elektrikerfirma på vestsjælland

Delta Electric tilbyder service, reparation og el-installationer i hele elektrikerfeltet. Vi har base i Holbæk, men udfører opgaver på hele Sjælland. Vi udfører opgaver for henholdsvis private og i erhverv. Vi har været i branchen siden 2008, og har derfor en masse års erfaring. Vi står altid til rådighed for uforpligtende rådgivning, så du er sikret et godt tilbud. Derudover er eventuelle spørgsmål altid velkomne.

Delta Electric er uddannet med Tekniqs udmærkelse, og er tilmed tildelt ”Installatørprisen 2019”, som anderkender vores faglige kompetencer og faglighed i feltet. Alt arbejde udført af Delta Electric er i den forbindelse omfattet af Tekniqs garantiordning, som er din personlige sikkerhed for et resultat, der lever op til danske normer inden for installation og elektriker ydelser. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan udføre for dig.

HUSK: Vi er tilgængelige hele døgnet

Står du og har behov for en elektriker akut? Ved akutte tilfælde, tilbyder vi at stå klar til at varetage din opgave. Hvad end du har behov for en telefonisk samtale eller en professionel til et fysisk indgreb, står vi klar!

“Installatørprisen 2019”

Installatørprisen 2019 anderkender vores kompetencer, og understreger vores høje faglighed i kombination af god service. Det er vi stolte af. Vi er altid opdateret på de nyeste regelsæt efter danske standarder: DS60364-1.

Prisliste